Kapisztrán.hu‎ > ‎

Felnőttcserkészeknek

Szerettel várunk benneteket 2009. tavaszi-nyári programjainkra:

Június 29-július 1. Előtábor

Minden évben nagy segítséget nyújtanak itt a letévedő felnőttcserkészek. Nagy lehetőség a rutin és a hagyományok továbbadására.

Július 2-16. XX. nyári nagytábor

Részletek erre!


Egyéb programok: Fogadalomtétel a táborban lesz esedékes. Látogatási napot idén fogunk tartani a táborban. KKK-t az idei évben nem szervezünk.


Archívum

Március 13-15: Vezetői továbbképzés

Ez a csapat aktív vezetőit érintő képzés lesz. Szívesen látunk felnőttcserkészeket is, ha valaki szeretné tapasztalatait továbbadni a fiatalabb generációnak, keresse meg Hangyát egyeztetés céljából.

Március 29. Szülői kirándulás

Immár hagyományos jelleggel rendezünk közös kirándulást a szülőkkel, az elmúlt években nagy sikert arattak ezek. Ide is szívesen látjuk a felnőttcserkészeket, akár gyerekekkel együtt is. Szervező: Őz

Április 30.-május 3. Tavaszi rover portya

A sorban Újvidék, München, Prága után ezúttal kevésbé városias környezetbe, Erdély hegyeibe mennénk, a világ egyik leggyönyörűbb táján, a Bihar-hegységben szeretnénk túrázni. Örömmel látunk minden kószát, rovert, vezetőt, volt vezetőt, volt kószát, volt rovert, felnőttcserkészt... Frankó lesz.

Május 8-10 Kerületi regösnapok

Szervező: Őz. Bővebb info

Május 16. Sportnap

Hagyományos jellegű. Természetesen nyitott csapatunk sportos aggastyánai számára.

Május 31-június 1. 24 órás játék

Kik vagytok...?! Szeretnénk meghívni majd több környékbéli csapatot is, hogy aztán jól legyakjuk őket (nem), ehhez számítunk az öregek segítségére is!

Comments