Zádorvári felnőttcserkész altábor

Kedves felnőtt Kapisztránok!


Benneteket is vár a TÁBOR, hogy családjaitokkal együtt töltsünk néhány felejthetetlen napot a csapattal. Az alábbiakban összeszedtük az ehhez szükséges fontosabb tudnivalókat.

Helyszín

Zádorvár mellett van a táborhely, kocsival Barnagról közelíthető meg. Az alábbi térkép mutatja a javasolt útvonalat:


Program

Pénteken ér vissza a csapat HIKE-ról. Ha valaki már napközben tud érkezni, jöjjön Örvényesre, ahol a szabad strandon pihenjük ki az előző pár nap fáradalmait.
Utána egy "rövid" sétával visszamegyünk a táborhelyre, este pedig egy hatalmas "grillparty" keretében közösen sütögetünk vacsorát.

Szombaton délelőtt egy pörgős nyakkendőharcos hadijátékot tartunk, ahol két csapat próbálja egymás zászlóját a saját várába átjuttatni ("capture the flag").
Délután forgószínpad lesz, ahol különféle érdekes témákba szerzünk betekintést. Este közös tábortűz.

A vasárnap fő témája a lovagi torna lesz. Délelőtt bemegyünk Pécselyre, ahol részt veszünk a szentmisén. Utána a falu széli pályán mérjük össze erőinket a következő sportágakban: foci, frizbi, rögbi, vak nyakkendőharc, szkander, kötélhúzás, célba lövés, íjászat, fekvőtámasz. Este a fiú vagy lány raj tábortüzéhez tud csatlakozni, aki még marad.

Költségek

Kérjük, a tábor költségeihez étkezésenként 500 Ft-tal járuljatok hozzá. Tehát egy teljes napért 1500 Ft-ot kérnénk a helyszínen fejenként (a magatokkal hozott gyermekek esetében az összeg 0 Ft).

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével tudjátok jelezni részvételi szándékotokat. Kérjük, ezt július 9-ig tegyétek meg, hogy az élelem beszerzésénél tudjunk vele számolni.Kérdés esetén forduljatok a táborparancsnokhoz: Ronkay János (Hangya) - (20) 828 0818
Comments